Hamit Tekin Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenci, veli ve kurumdaki tüm çalışanlarıyla bir takım çalışması içinde, öğrenciyi en önemli değer olarak görüp, onun duygu ve düşüncelerini önemseyerek, öğrencilerimizin kendilerine yetebilen, topluma faydalı, sorumluluk alabilen, soran, sorgulayan, çözüm üreten, insan haklarına saygılı,mutlu bireyler olarak yetişmeleri için devam edecekleri bir üst öğrenim kurumuna hazır hale gelmelerini sağlamaktır.

Misyon: Çağın gerektirdiği her türlü eğitim imkanlarıyla donatılmış, temiz ve düzenli, güleryüz anlayışıyla hareket edilen bir ortamda; kendisine güvenen, araştırmacı ve sorgulayıcı, sorun çözme yeteneği gelişmiş, ekip çalışmasına inanan eğitimciler ile birlikte; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, sorumluluk sahibi, ileri görüşlü, soran ve sorgulayan, kararlı, kendine yetebilen ve üretken bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır

Başarılar: sayısız...

Saatler: 08.15 - 15.10