Beni Öğretmenime Sor

Hamit Tekin Ortaokulu Rehberlik Servisi ve Okul İdaresi olarak, okulumuzda 5. sınıfa başlayan öğrencilerimizi daha yakından tanımak için "Beni Öğretmenime Sor" projesi kapsamında öğrencilerin mezun oldukları okullar ziyaret edilerek sınıf öğretmenleriyle röportajlar gerçekleştirildi.
Ziyaret edilen okullar ve öğretmenler:
•Abdurrahman Güneş İlkokulu,
- Vildan ERTÜRK
- Fidan ÇELİK
- Sevda GÖZDE PİR
- Sinan ŞEN
- Hayrettin ÖZ

• Uygur Özay İlkokulu
- Türker YAYLACI
- Hande Deniz YANIK
- Özlem ŞEN

• Fatih İlkokulu
- Hatice ÇELİK
- Nilüfer ÇETİNKAYA TORAMAN

Öğrencilerin akademik durumları, kişilik özellikleri, ailevi konular, sağlık durumları vb. konularda sınıf öğretmenlerinden bilgiler alındı. Aynı zamanda bu bilgileri değerli sınıf öğretmenleri hazırlanmış olan formlara işlediler.

Okulumuzda yapılan 5. sınıf Şube Öğretmenler Kurulu (ŞÖK) toplantısında bu formlar kullanılarak öğrencileri tanıyamamaktan kaynaklı dezavantajlı durumun üstesinden gelinerek çok verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Öğrencilerin mevcut branş öğretmenleri ve sınıf rehber öğretmenleri detaylı bilgi sahibi oldular.

04.11.2023 152

04-11-202304-11-202304-11-202304-11-202304-11-2023